YDELSER

Alt hår er individuelt. Der skal måske tages særlige hensyn til naturlige fald, bare pletter eller særligt sart hår. Derfor sætter Poul Birch en ære i sammen med kunden at vurdere, hvordan den enkelte kunde klippes bedst. Sammen med nye kunder lægges en plan for de kommende klipninger, så resultatet på lidt længere sigt bliver som ønsket.

Klipning af øjenbryn
Hår

​​

Som nævnt er alt hår forskelligt. Men der er trods alt en række fællestræk, som gør, at der er god mening i at rådgive kunderne om vask og andet. 

Skæg

​​

Skæg udgør et kapitel for sig. I øjeblikket hvor det er højeste mode at have skæg er rådgivning om pleje og daglig pasning af skægget for mange et værdifuldt tillæg til klipning og skægtrimning.

Hårprodukter

​​

Alt hår kan i perioder have brug for ekstra pleje i form af vitamintilskud, fedtstoffer og andet. Poul Birch rådgiver gerne om brug af hårprodukter til periodevis eller daglig brug.

Ventetid, kaffe og læsestof

Kom i god tid, drik en kop kaffe, og gå ombord i et aktuelt og varieret udvalg af læsestof.

  

Du bestemmer selv, om du vil til med det samme eller har lyst til at komme i god tid og slappe af med en kop kaffe og lidt læsestof inden klipningen.

  

De fleste steder vil man helst undgå at vente, men hos Poul Birch er der nogle, der ligefrem opsøger ventetiden ved at komme tidligt.

  

Og skulle man være kommet godt i gang med en artikel, tager man selvfølgelig bare avis eller magasin med hen i frisørstolen og læser videre.

Den dag billedet blev taget læste storebror i Illustreret Videnskab, mens lillebror læste i Anders And.

Ved forrige klipning var det lige omvendt.

Læsestoffet strækker sig fra landsdækkende aviser og lokale ugeblade over videns- og hobbymagasiner til eksklusive og lettere ’pikante’ hæfter.